Rijschoolinstellingen - Vorderingenkaarten

Gewijzigd op Thu, 05 May 2022 om 12:33 PM

Ontdek hier hoe jij vorderingenkaarten beheert

Ga naar Beheer > Algemene instellingen > Vorderingenkaarten om je vorderingenkaarten te beheren.

Dit scherm toont een overzicht van de beschikbare vorderingenkaarten en per kaart de fases, stappen en beoordeling types.

Toelichting op de knoppen

Kaart selectie

Klik op de dropdown om een kaart te selecteren.
De details (fases en stappen) van de kaart worden direct getoond in de onderliggende kaders.

Kaart selectie

Bewerken

Klik op 'Bewerken' om de naam van de kaart te bewerken.

Verwijderen

Klik op 'Verwijderen' om de geselecteerde kaart te verwijderen.

Toevoegen

Klik op 'Toevoegen' om een nieuwe kaart toe te voegen.
#Vorderingenkaart toevoegen

Toelichting op de kaders

Fases

Toont de fases van de geselecteerde kaart.

Klik op de naam van een fase om de gekoppelde stappen weer te geven in het stappen kader.

Klik op de 'bewerkknop' om de naam en of positie van de fase te bewerken.
Klik op het 'archiefdoosknop' om de fase te archiveren.
Klik op de 'prullenbakknop' om de fase te verwijderen (verwijderen is alleen mogelijk als gekoppelde stappen niet in gebruik zijn bij een kandidaat).

Klik op 'Toevoegen' om een nieuwe fase toe te voegen.

Stappen

Toont de stappen / handelingen van de geselecteerde fase.

Klik op de 'bewerkknop' om de naam en of positie van de stap te bewerken.
Klik op het 'archiefdoosknop' om de stap te archiveren.
Klik op de 'prullenbakknop' om de stap te verwijderen (verwijderen is alleen mogelijk als stap niet in gebruik is bij een kandidaat).

Klik op 'Toevoegen' om een nieuwe stap toe te voegen.

Beoordeling types

Toont de verschillende waarden waarmee een stap / handeling kan worden beoordeeld.

Klik op de 'bewerkknop' om de naam en of het kleurenschema van de beoordeling te bewerken.
Klik op het 'archiefdoosknop' om de beoordeling te archiveren.
Klik op de 'prullenbakknop' om de beoordeling te verwijderen (verwijderen is alleen mogelijk als de beoordeling niet is ingesteld bij een stap).

Klik op 'Toevoegen' om een nieuw beoordeling type toe te voegen.