Hoe verberg / activeer ik 'Negatief saldo'?

Gewijzigd op Wed, 07 Dec 2022 om 11:56 AM

In de agenda toont Dation standaard een melding/indicatie 'Negatief saldo' als de geplande leerling een negatief saldo uit heeft staan op zijn facturen. Zo weet u of uw instructeur in de lesauto direct wie hij wel/niet een hint moet geven om het lesgeld te voldoen.

Aan of uitzetten 'Negatief saldo'

In Beheer - Rijschoolinstellingen kunt u in het kader 'Saldo instellingen' aan of uitzetten of het blok 'Negatief saldo' getoond wordt in uw agendablokken.