Rijschool selecteren in de RijbewijsApp

Gewijzigd op Wed, 07 Dec 2022 om 04:41 PM

Lees hier hoe de leerling van rijschool wisselt in de RijbewijsApp wanneer hij/zij gekoppeld is aan meerdere rijscholen

Heeft jouw leerling één e-mailadres en lest deze leerling bij meerdere rijscholen die ook gebruik maken van de RijbewijsApp? Dan moet de leerling kiezen voor welke rijschool hij/zij wil inloggen.

De keuze om de gewenste rijschool in de RijbewijsApp te selecteren volgt direct na het inloggen. Als de leerling wil wisselen tussen rijscholen, moet hij/zij uitloggen en opnieuw inloggen.

Let op: alléén wanneer een leerling is gekoppeld aan meerdere rijscholen die van Dation gebruikmaken, wordt er een pagina getoond met de lijst met rijscholen waar de leerling actief is (en is uitgenodigd om de app te gebruiken). De student moet een rijschool selecteren om door te gaan. Nadat de leerling de rijschool heeft gekozen navigeren we de leerling naar de planning van deze gekozen rijschool.

Bekijk de video hieronder en zie hoe gemakkelijk leerlingen kunnen wisselen tussen verschillende rijscholen.