Les plannen in RijbewijsApp

Gewijzigd op Mon, 05 Feb 2024 om 01:35 PM

De leerling logt in in de RijbewijsApp.

Het eerste tabblad dat de leerling ziet is 'Planning'.

Rechtsboven in beeld ziet de leerling een knop met een auto en plusje. Wanneer de leerling hierop klikt opent zich een nieuw scherm. Hier kiest de leerling voor welke cursus hij/zij een les wilt plannen. Vervolgens kan de leerling het soort les kiezen.

Bijvoorbeeld:

• Rijles (60m)
  • Theorieles
  • Proefles (60m)

Wanneer de leerling het type les heeft gekozen komt hij/zij automatisch in de agenda met beschikbare momenten. De leerling kiest vervolgens een gewenste dag en tijd. Hierbij krijgt de leerling de mogelijkheid een opmerking voor de instructeur toe te voegen.

Tot slot klikt de leerling op 'Ja' bij de vraag; Wil je deze les plannen? De les is gepland, de leerling ziet namelijk een bevestiging. De les komt in het overzicht van de planning te staan.