Agenda - Examens

Gewijzigd op Tue, 21 Nov 2023 om 09:43 AM

Ga naar 'Agenda' > 'Examens' om de planning van examens in te zien en #capaciteiten in te plannen

In dit scherm zie je capaciteiten. Een capaciteit is een gereserveerde tijd bij een examencentrum waarbij een kandidaat een toets/examenmoment volgt.

In dit overzicht kan je snel zien voor welke datum/ tijd, categorie en examencentrum de betreffende capaciteit beschikbaar is en, indien er een leerling op gepland staat, zie je hier welke leerling en instructeur aan de capaciteit gekoppeld zijn.

Toelichting op de knoppen

TOP-logboek

Hierin zijn alle acties terug te vinden die gedaan zijn met betrekking tot TOP.

Volledig synchroniseren vanuit TOP

Met deze knop haal je de TOP-gegevens op van de afgelopen 6 maanden (incl. alle toekomstige capaciteit).

Synchroniseren vanuit TOP

Met deze knop haal je de TOP-gegevens op van de afgelopen 7 dagen (incl. alle toekomstige capaciteit).

Filter

Klik hier het filter in te stellen.

Downloaden

Klik hier om het overzicht te downloaden.

Inplannen

Klik hier om de afspraak in te plannen.

Resultaten
Klik hiermee door de resultaten.

Zoeken in bestaande examenmomenten

Standaard worden de examens voor de komende zes maanden getoond in de zoekresultaten. Je kunt zelf met behulp van diverse zoekfilters aanpassen welk overzicht je in de examenlijst wil zien. Hiervoor kun je de volgende zoekfilters gebruiken:

Goed om te weten: het filter 'Periode' is een vereiste, hiernaast kun je zoekfilters combineren om zo nog gedetailleerder door je examenlijst te zoeken. Gebruik de  '+' knop of meer filters toe te voegen.

Zoeken op vrije examenmomenten

Onder de zoekfilters kan je de optie ‘Toon vrije examenmomenten’ aanvinken. Er worden dan enkel examenmomenten getoond waarop nog geen instructeur en geen leerling is ingepland.

Let op: Voor categorie B moet je het examen inkopen op naam, en dat kan alleen in TOP.