Agenda - Overzicht

Gewijzigd op Thu, 15 Jun 2023 om 10:59 AM

Ga naar 'Agenda' > 'Overzicht' om de ageda(s) (beschikbaarheid/bezetting) van instructeurs, voertuigen, locaties, categorieën en plangroepen per dag, per twee dagen tot zes dagen, van een week of van twee weken in te zien.

Toelichting op de knoppen:

Met de 'datepicker' kies je de datum in de agenda.
Met 'Vandaag' kom je direct terug op de dag van vandaag.
Hiermee filter je de agenda op verschillende agenda's en dagen.
Nadat je een filter heb geselecteerd kun je deze weergave opslaan als voorkeur. Mocht je daarna wisselen van agenda kun je met de knop 'Toon voorkeur' direct terug naar de opgeslagen voorkeur.
Hiermee kun je het agenda-overzicht afdrukken.
Hiermee kun je een 'Blok' uit je agenda verwijderen.
Hiermee kun je een 'Blok' aan je agenda toevoegen.
Hiermee kun je een 'Notitie' aan je agenda toevoegen.
Hiermee kun je een 'Overig' (overige afspraak) aan je agenda toevoegen.
Hiermee kun je een 'Afspraak' (les) aan je agenda toevoegen.

Leeg blok
Hiermee kun je voor dit blok een 'Lesvoorstel' aan een of meerdere leerlingen versturen.
Hiermee kun je voor dit blok  een 'Afspraak' (les) aan je agenda toevoegen.
Hiermee kun je voor dit blok  een 'Afspraak' (les) aan je agenda toevoegen.
Hiermee kun je dit 'Blok' uit je agenda verwijderen.

Blok met afspraak
Hiermee kun je een 'Groepsmail' verzenden.
Hiermee kun je de 'Vorderingenkaart' inzien.
Hiermee kun je de 'Kilometers registreren'.
Hiermee kun je een 'Betaling' toevoegen.
Hiermee kun je de 'Afspraak' bewerken.
Hiermee kun je de 'Afspraak' verplaatsen.
Hiermee kun je de 'Afspraak' verwijderen.
Door op de naam van de leerling te klikken kom je direct in de 'Leerling details'.

**Afhankelijk van de #rechten die aan je account zijn toegekend kun je bepaalde knoppen wel of niet zien.