Agenda - Afspraak toevoegen

Gewijzigd op Mon, 25 Apr 2022 om 10:55 AM

Ga naar Agenda > Overzicht en klik op + Afspraak.

Kies de agenda waaraan je de afspraak wilt toevoegen en klik op 'Selecteren'.

Vul de afspraak onderdelen in, kies of je de waarden wilt onthouden en klik op de knop 'Toevoegen'.

Toelichting afspraak onderdelen

Categorie

Selecteer in het dropdownmenu de categorie waarvoor je de afspraak maakt.

Onderdeel

Selecteer het bijbehorende onderdeel.

Datum

Selecteer de datum waarop de afspraak plaatsvindt.

Tijd

Selecteer de tijd waarop de afspraak aanvangt en de tijd waarop de afspraak eindigt.

Stagiaire

Selecteer indien gewenst de leerling instructeur.

Leerling

Selecteer de leerling(en) voor wie de afspraak geldt.

Voertuig

Selecteer het voertuig(en) die tijdens de afspraak wordt ingezet.

Locatie

Selecteer indien gewenst de locatie waar de afspraak plaatsvindt.

Notitie aan leerling

Kies uit de snelkeuze een vooraf ingestelde notitie of typ een persoonlijke notitie aan de leerling.

Interne notitie

Kies uit de snelkeuze een vooraf ingestelde notitie of typ een persoonlijke notitie aan een collega.