Plangroepen voor locaties

Gewijzigd op Sun, 27 Mar 2022 om 04:19 PM

Sneller zoeken door voertuigen in groepen in te delen

Met een plangroep kun je in de agenda snel alle agenda's opvragen van een specifieke plangroep, bijvoorbeeld van instructeurs, voertuigen en locaties.

Instellen van plangroepen

Het werken met plangroepen regel je eenvoudig in twee stappen:

1.     Creëer jouw gewenste plangroep(en).

2.    Voeg de locatie(s) toe aan de plangroep(en).

1. Creëer jouw gewenste plangroep(en)

In het menu ‘Beheer – Labels’ kun je plangroepen samenstellen. Je doorloopt de volgende stappen:

1.     Klik op de knop 'Label toevoegen'.

2.    Vul de details van de plangroep in:

a.     Naam: deze naam zie je in de agenda terug.

b.     Positie: de volgorde waarop je plangroepen worden getoond in de agenda.

c.     Type: kies hier voor type ‘Locatie’.

3.    Druk op 'Toevoegen'.

2. Voeg de locatie(s) toe aan de plangroep(en)

1.     Ga naar ‘Beheer – Locaties’.

2.    Klik op de locatie die je wilt toevoegen aan de plangroep.

3.    In het veld 'Labels' koppel je de plangroep(en) waar je de locatie aan wilt                   toevoegen.

4.    Klik op de knop 'Opslaan'.

Tip: Zodra je jouw plangroep(en) hebt ingesteld kun je deze in de agenda gebruiken. Selecteer een plangroep om direct alle locaties uit die plangroep te tonen in de agenda.

Let op: een label kan van het type instructeur en locatie zijn. Wanneer je een label in de agenda selecteert, moeten zowel instructeurs als de locatie met dat label zijn gekoppeld.