Vorderingenkaart resultaten

Gewijzigd op Wed, 07 Dec 2022 om 12:04 PM

Statistiek vorderingenkaart / instructiekaart beoordelingen per periode

Een overzicht van alle in een bepaalde periode ingevoerde beoordelingen is te downloaden via Statistieken > Vorderingenkaart resultaten.

Selecteer de gewenste periode en klik op 'Download'.

Dit rapport geeft per beoordeling een detailweergave van:

• debiteurnummer van de leerling;

• categorie waarin de afspraak is gepland;

• datum en tijd laatste examen;

• uitslag laatste examen;

• datum en tijd van afspraak waarbij de beoordeling is toegevoegd;

• instructeur waarbij de leerling met afspraak in de agenda staat;

• de stap / handeling waarop de beoordeling van toepassing is;

• of er nog huiswerk is opgegeven;

• het resultaat van de beoordeling.