Navigeer naar je leerlingen

Gewijzigd op Wed, 07 Dec 2022 om 12:14 PM

Plan je route van leerling naar leerling

Om de navigatie naar het adres van de leerling aan te zetten, ga je eerst naar de afspraak in je agenda. In de afspraak klik je vervolgens op het adres van de leerling.

Als je een iPhone hebt, zal je vervolgens de keuze krijgen tussen Apple Maps en Google Maps. Heb je een Android telefoon, dan zal meteen Google Maps geopend worden.

Kies voor een route, en navigeer snel naar je (volgende) leerling!

De navigatie in Dation Onderweg werkt met Google Maps, Apple kaarten en Waze.

Bonus
Ondersteunt jouw auto Apple Carplay of Android Auto, dan wordt de navigatie op het scherm op jouw Dashboard getoond.