Keuzeveld-instellingen - Opmerkingen

Gewijzigd op Mon, 25 Apr 2022 om 10:56 AM

Ga naar 'Beheer' > 'Algemene instellingen' > 'Keuzeveld-instellingen' en kies het tabblad 'Opmerkingen'.

Opmerking toevoegen

Klik op de knop 'Toevoegen' om een nieuwe 'Opmerking snelkeuze' toe te voegen.

Kies de naam van de snelkeuze en schrijf bij 'Inhoud snelkeuze' de tekst die je wilt gebruiken in de opmerking.

Geef de snelkeuze een positienummer. Dit is de positie die deze snelkeuze krijgt in het dorpdownmenu.

Vink aan waar je deze opmerking snelkeuze wilt kunnen gebruiken:

Afspraken

Om in afspraak toevoegen/ bewerken de tekst als opmerking te gebruiken.

Overige afspraken

Om in overig (afspraak) toevoegen/ bewerken de tekst als opmerking te gebruiken.

Agenda notities

Om in agenda notitie de tekst als opmerking te gebruiken.

Factuurnotities

Om in factuurnotitie de tekst als opmerking te gebruiken.

Taken

Om in taak toevoegen/bewerken de tekst als opmerking te gebruiken.

Leerlingen

Om in notitie aan leerlingen en in de leerlinghistorie de tekst als opmerking te gebruiken.

Vorderkingenkaart

Om in de vorderingenkaart een notitie toe te voegen en de tekst als opmerking te gebruiken.

Documenten-upload

Om in de leerlinghistorie de opmerking te gebruiken bij 'Documenten-upload'.

Leads

Om in leads een notitie toe te voegen en de tekst als opmerking te gebruiken.

Altijd

Om deze opmerking snelkeuze bij alle bovenstaande opties te tonen.

Klik tot slot op 'Opslaan'.

Aan de vinkjes kun je controleren waar de opmerking te zien is.

Legenda vinkjes:
A = Afspraken, O = Overige afspraken, AN = Agenda notities, F = Factuurnotities,

T = Taken, L = Leerlingen, V = Vorderingenkaart notities, D = Documenten upload,

LE = Leads

Opmerking bewerken

Klik op het pennetje om de opmerking te bewerken.

Opmerking verwijderen

Klik op het prullenbakje om de opmerking te verwijderen.