Verdeling in schermen op Dashboard

Gewijzigd op Thu, 17 Mar 2022 om 10:01 AM

We hebben een aantal pagina's in Dashboard voor je opgesplitst. Op deze manier zijn pagina's en de doelen ervan inzichtelijker geworden. Zo is het ‘Dasboard’ aangepast naar een échte ‘Welkomstpagina’ met een begroeting en handige overzichten als;

· Praktijkexamens deze week
· Laats ontvangen betalingen
· Verjaardagen deze week
· Jouw taken
· Langst openstaande facturen

De Welkomstpagina is geheel toegankelijk voor elke gebruiker.

De cijfers, statistieken en KPI’s zijn weergegeven in de nieuwe pagina genaamd ‘Insights’. In deze pagina vind je verschillende overzichten waaronder;

· Omzet vergelijking
· Aantal actieve studenten
· Leadconversie van dit jaar
· Geplande uren per instructeur
· Langst openstaande facturen

Maar let op, alleen gebruikers van het type 'beheerder' kunnen de Insights-pagina zien.