Een losse taak toevoegen

Gewijzigd op Wo, 7 Dec, 2022 om 9:46 AM

Het is mogelijk om een losse taak aan te maken zonder dat hier een leerling aan is gekoppeld.
In dit artikel leggen we uit hoe u een losse taak kan toevoegen.

Toevoegen van losse taak

Per taak kunnen er meerdere opmerkingen worden toegevoegd. De meest recente opmerking wordt als eerste weergegeven.

Historie van een taak inzien

Alle handelingen die in een taak worden uitgevoerd, worden in het logboek geregistreerd. U kunt dus terugzoeken wanneer een taak is aangemaakt, wat het onderwerp van de taak is, wanneer een taak is bewerkt en door wie.
 Dit doet u door de volgende stappen te volgen:

1. Ga naar het menu 'Beheer' en klik hier op 'Logboek ' (rechtsboven in Beheerpagina)

2. Vul in het veld ‘Leerling / Bedrijf’ de naam van de betreffende leerling in en druk op 'Zoeken'

Tip: Optioneel vult u een zoekperiode in, er wordt dan alleen gezocht naar handelingen uit die periode

3. Klik op een zoekresultaat om de details van die actie te zien

Het volgende wordt getoond wanneer u op het zoekresultaat klikt.

In het kennisbank artikel 'Werken met de takenmodule' wordt aan u uitgelegd hoe u een taak kunt aanmaken op leerlingniveau.