Signaleren openstaand saldo examenkandidaten

Gewijzigd op Wed, 07 Dec 2022 om 11:56 AM

Binnen de takenmodule zijn diverse signaleringen aanwezig, waaronder de 'Leerlingen met saldo'-signalering. Hierin toont Dashboard automatisch een overzicht van alle leerlingen die binnenkort op examen gaan en nog een openstaand saldo bij hebben staan. Deze signalering toont:

• Leerlingen die in de afgelopen 7 kalenderdagen een examen hebben gedaan én een openstaand saldo hebben

• Leerlingen in de komende 30 kalenderdag een examen op de planning hebben én een openstaand saldo hebben

Door op de leerling te klikken komt u in het financiële tabblad van deze leerling terecht, zodat u direct de financiële details kunt inzien en waar nodig actie kunt ondernemen.

Tips voor gebruik van deze signalering

• U kunt op specifieke leerlingen zoeken door op een naam te zoeken in het veld 'Zoeken'.

• Via de knoppen 'Vorige' en 'Volgende' bladert u door de lijst met leerlingen; wilt u iedereen in een scherm zien dan kunt u instellen hoeveel resultaten u wilt tonen

• Uw selectie snel downloaden naar een Excel-bestand? Druk dan op de knop 'Download'.

• U kunt sorteren op de kolommen, zodat u kunt sorteren op hoogte van saldo of juist op de Examendatum.