Zoeken in Leerlingen overzicht

Gewijzigd op Wed, 07 Dec 2022 om 09:55 AM

In het menu 'Leerlingen' kan met de functie ''Zoeken'' gezocht worden in het leerlingenbestand. Er kan op één of meerdere zoekcriteria gezocht worden.
Gebruik de knoppen + en - om het aantal criteria naar wens in te stellen en gebruik de knop "Zoeken" om te zoeken op de gekozen criteria.

Voorbeelden van zoekopdrachten

• Wie heeft een openstaand saldo?
    Zoek op: ''Saldo < 0''

• Welke van de 3 Jan Jansen heb ik nu aan de telefoon?
    Zoek op: 'Achternaam' + 'Begint met' "Jansen" + ''Telefoonnummer' + 'Bevat' "..."

• Wie staat er al een geruime tijd niet in de agenda?
    Vink aan 'Zonder lessen tussen' en kies een periode (bijvoorbeeld een maand geleden t/m over 14 dagen)

• Wie heeft een specifiek label aan zich hangen?
    Zoek op: 'Label' + '...'

Tip: Gebruik zoekfilter 'Actief/Archief' + 'Archief' om op leerlingen in het archief te zoeken. Met de '+' knop kan dit criterium gecombineerd worden met andere zoekfilters.

Beschikbare zoekfilters

In totaal zijn er 18 zoekfilters om op te filteren in het leerlingenbestand. Met de '+' knop zijn de zoekfilters met elkaar te combineren.

• Achternaam

• BSN

• Categorie

• Debiteurnummer

• E-mailadres

• Geboortedatum

• Instructeur

• Kandidaatsnummer CBR

• Label

• Leerlingnummer

• Regio

• Saldo

• Actief/Archief

• Telefoonnummer

• Verloop certificaat

• Voornaam

• Woonplaats