Leerling - Historie

Gewijzigd op Mon, 24 Apr 2023 om 03:44 PM

Ga naar 'Leerlingen' > 'Historie' .

Dit historie tabblad geeft alle communicatie weer die aan deze leerling is gekoppeld. Daarnaast is het mogelijk om extra notities of taken toe te voegen, e-mails te versturen of documenten te uploaden.

Betekenis knoppen

Toevoegen
Bewerken
Verwijderen
Downloaden
Sorteren

Wanneer je op de notitie, taak, of e-mail klikt wordt de inhoud ervan geopend. Documenten kun je openen door op de download-knop te klikken.

Factuurnotities

Notities

Taken

Label

Documenten

Hier vind je de geprinte facturen terug.

SMS

E-mails

Als je de e-mail bekijkt kun je zien wat de reeds verzonden inhoud is. De factuur wordt als bijlage toegevoegd in het bestandstype xml en pdf. Het xml bestand heeft een UBL-indeling. Hierdoor kan de ontvanger het bestand direct in de boekhouding uploaden.

De bijlage is te openen door op de link te klikken.

Wil je de mail opnieuw verzenden, klik dan op 'Opnieuw verzenden'.

Examenresultaten

Wil je een examenresultaat toevoegen? Dan kun je klikken op 'Geen uitslag bekend'. Kies vervolgens voor het behaalde resultaat en klik op 'Opslaan'.