Keywords voor SMS-berichten

Gewijzigd op Di, 13 Feb om 5:46 PM

Automatisch de juiste data in je SMS-berichten toevoegen

Om jouw SMS-berichten zo gericht en persoonlijk mogelijk te maken kun je gebruik maken van handige keywords. Wanneer je een keyword gebruikt in je SMS sjabloon dan vult Dation op de plek van het keyword automatisch de juiste data in in het SMS-bericht. Je kunt de volgende keywords gebruiken in je SMS sjablonen:

• [VOORNAAM]: Vult de voornaam van de leerling in

• [DATUM]: Vult de datum van de betreffende afspraak in

• [BEGINTIJD]: Vult de starttijd van de betreffende afspraak in

• [LOCATIE_NAAM]: Geeft de naam van de locatie weer

• [LOCATIE_NAAM]: Geeft het adres van de locatie weer

Hieronder zie je een voorbeeld van de keyword in een SMS-sjabloon (links) en het daadwerkelijke SMS-bericht op de telefoon van de leerling (rechts).