Aanvragen Tikkie account

Gewijzigd op Wed, 07 Dec 2022 om 03:46 PM

Om gebruik te kunnen maken van de Tikkie betaalverzoeken in Dation moet je je eerst aanmelden voor de Tikkie integratie bij ABN.
Doorloop onderstaande stappen om je aanmelding succesvol te verzenden. Het is noodzakelijk dat je zelf een bankrekening bij de ABN AMRO hebt!

1. Meld je rijschool aan voor een Tikkie-account op de aanmeldpagina van Tikkie.

2. Heb je al een ABN-rekening, dan kan je Tikkie aanvragen via de aanmeldpagina van ABN.

3. Binnen twee dagen is je account actief en ontvang je per e-mail de gegevens om in Dation Dashboard in te vullen

4. Je account is gekoppeld en je kunt nu Tikkies versturen!

1. Aanmelden Tikkie account

Je hebt WEL een bankrekening bij de ABN AMRO

Ga naar de aanmeldpagina van ABN Tikkie en log in met je zakelijke account op ABN AMRO.

In het aanmeldproces heb je onderstaande gegevens nodig.

Naam integratiepartij: Dation B.V.
Platform token:
2991aa3c-92a0-423d-bd97-700e8f0b748b

Je hebt GEEN bankrekening bij de ABN AMRO

Ga naar de aanmeldpagina van Tikkie en vul je gegevens in.

Selecteer jouw zakelijke bank die je voor Tikkie bij het keuzeveld 'Kies een bank' en doorloop de stappen. Onderstaande gegevens heb je nodig bij de velden 'Naam integratiepartij' en 'Platform token'

Naam integratiepartij: Dation B.V.
Platform token:
2991aa3c-92a0-423d-bd97-700e8f0b748b

Jouw aanmelding is binnen enkele minuten geregeld. Vervolgens zal ABN AMRO per e-mail contact met je zoeken om een validatieproces door te lopen. Binnen enkele dagen is je Tikkie account actief en kun je deze koppeling aan jouw Dation Dashboard account.

2. Account gereed

Zodra je account gereed is ontvang je van ABN AMRO per e-mail een 'app token'. Deze heb je nodig om jouw Tikkie te koppelen in Dation toe te voegen.

Zodra je de e-mail met jouw Tikkie gegevens hebt ontvangen voer je deze gegeven in Dation Dashboard in en kun je Tikkie direct gebruiken!
Lees meer over het instellen van Tikkie in jouw Dation Dashboard in het artikel Activeren Tikkie account

Tevens ontvang je per e-mail van ABN AMRO de logingegevens van jouw Tikkie Business Account waarin je alle verzonden en betaalde Tikkies kunt terugvinden. Ook beheer je hier je Tikkie account en kun je jouw Tikkie instellingen bij ABN AMRO wijzigen.