Activeren Tikkie account

Gewijzigd op Wed, 07 Dec 2022 om 03:48 PM

Zodra je de stappen in het artikel Aanvragen Tikkie account hebt doorlopen én je hebt een activatie e-mail van ABN ontvangen dan kun je jouw Tikkie account activeren in Dation Dashboard.

Om jouw Tikkie account te koppelen aan jouw Dation Dashboard doorloop je onderstaande stappen in Beheer - Externe koppelingen - Tikkie.

Activeer Tikkie in 5 eenvoudige stappen

1. Vink de checkbox 'Gebruik Tikkie' aan

2. Vul in het veld 'Gebruiker token' jouw 'Tikkie user token' in (je hebt deze ontvangen in de activatie e-mail van ABN AMRO)

3. Vul in het veld 'Bankrekening token' jouw 'Tikkie bankaccount token' in (je hebt deze ontvangen in de activatie e-mail van ABN AMRO)

4. Selecteer op welke bank je wilt dat Tikkie betalingen worden geregistreerd in Dation, zodat in jouw statistieken en boekhoudkoppeling de omzet via Tikkie eenvoudig kunt herleiden.
    Je kunt in Beheer - Rijschoolinstellingen - Financieel een nieuwe bank voor Tikkie aanmaken.