Leerling is accountgegevens kwijt

Gewijzigd op Thu, 05 May 2022 om 12:56 PM

Lees hier hoe je een leerling kan helpen bij het verkrijgen van nieuwe accountgegevens wanneer een leerling deze niet meer weet

Wachtwoord vergeten

Op het moment dat een leerling zijn of haar wachtwoord is vergeten kan hij/zij met deze nieuwe wijziging zelf een nieuw wachtwoord aanvragen.

1. De leerling gaat naar het inlogscherm.

2. De leerling klikt op de ‘Wachtwoord vergeten?’ knop.

3. De leerling voert zijn of haar e-mailadres en klikt op ‘Verzend E-mail’.

4. De leerling volgt de instructies in de zojuist ontvangen email.

» Tip: Laat de leerlingen ook de SPAM-/ongewenste e-mailbox controleren.

E-mailadres vergeten

Op het moment dat een leerling zijn of haar e-mailadres is vergeten kan hij/zij met deze vraag terecht bij jullie (de rijschool). Door het account van de leerling in te trekken en de leerling opnieuw uit te nodigen om een account aan te maken kan de leerling een nieuw accounte-mailadres kiezen.

1. Ga in het menu naar 'Leerlingen'.

2. Kies de leerling waar het om gaat.

3. Klik op de knop 'Account intrekken'.

4. Klik op de knop 'Leerling uitnodigen voor RijbewijsApp'.

» Tip: De leerling ontvangt dan het volgende bericht.

5. De leerling maakt zelf een nieuw account aan via de link in de mail ontvangen op het communicatie e-mailadres.