Dagelijkse back-up via de 'Dagelijkse agenda e-mail'

Gewijzigd op Wed, 07 Dec 2022 om 10:15 AM

Via Dation kunt u elke ochtend een e-mail krijgen met daarin de agenda van alle instructeurs voor de komende dag. Op deze manier heeft u altijd een overzicht van uw planning, ook als u door omstandigheden niet kunt inloggen in Dation Dashboard, of als Dation Dashboard onverhoopt niet beschikbaar is.
De dagelijkse agenda e-mail is bedoeld als back-up voor het geval u uw Dation Dashboard niet kunt raadplegen; wij raden dan ook aan om deze e-mail altijd actief te gebruiken.

Deze dagelijkse agenda e-mail wordt elke nacht tussen 03:00 - 05:00 naar het ingestelde e-mailadres verzonden.

Instellen van de Dagelijkse agenda e-mail

Om de dagelijkse agenda e-mail te ontvangen, is het belangrijk dat het juiste e-mailadres is ingesteld. In dit stappenplan wordt uitgelegd hoe u het e-mailadres kunt instellen of aanpassen.

1. Ga naar het menu 'Beheer'

2. Klik op de knop ‘E-mail instellingen’

3. Vul in het veld ‘Dagelijkse agenda e-mail’ het e-mailadres in waarop u de dagelijkse mail wilt ontvangen

4. Klik op de knop ‘Opslaan. De dagelijkse e-mail wordt vanaf nu naar het ingestelde adres verzonden.

Wilt u meerdere e-mailadressen instellen om de dagelijkse agenda -email op te ontvangen, dan kunt u via het icoon

meerdere e-mailadressen toevoegen.

Tip! Stel het info-adres van de rijschool in + een prive-adres van u als ondernemer, zodat u altijd de dagelijkse agenda e-mail kunt raadplegen, ook wanneer uw zakelijke e-mailadres niet werkt.