Nieuwsbrief 11-11-2022

Gewijzigd op Thu, 08 Dec 2022 om 04:31 PM

Beste, in deze Dation Today:

Een extra belangrijke update:
  • Dation Dashboard: Belangrijke mededeling over deze update
  • Dation Dashboard: Overzicht van niet-verzonden e-mails
  • Dation Dashboard: Koppelmogelijkheid met Mailgunaccount
  • Dation Dashboard: Nieuwe knop in factuurregel bedrijven

Belangrijke mededelingen over deze update

Vanaf vandaag worden de e-mails vanuit Dation verzonden vanuit een andere provider, maar nog steeds met noreply@dation.nl.

Echter, is het op dit moment aan de orde dat alle e-mails die verstuurd worden naar een Microsoft domein (outlook, hotmail, live) worden geblokkeerd door de ontvangende partij.

Er wordt op dit moment druk gewerkt om dit probleem op te lossen.

Om een goed inzicht te krijgen bij welke verstuur pogingen dit aan de orde is adviseren wij je het nieuwe overzicht 'Niet verzonden E-mails' te gebruiken. In het volgende punt in deze nieuwsbrief lees je meer over de knop 'Niet-verzonden e-mails'. Indien het heel belangrijk is dat de e-mail nog wel vandaag de deur uitgaat die eventueel handmatig naar een alternatief adres te sturen of buiten Dation om de e-mail te versturen.

Meer controle op niet verzonden e-mails

Met de nieuwe menuknop heb je direct inzage in de niet-verzonden e-mails. Vanaf deze pagina kun je e-mails opnieuw verzenden. Ontzettend handig wanneer bijvoorbeeld blijkt dat een emailadres een typfout omvat. Vanuit hier pas je namelijk eenvoudig het emailadres aan en verstuur je de email nogmaals, maar dan naar het juiste adres.

Wanneer een fouttief verzonden mail vervolgens juist is verzonden kun je de melding verwijderen door op de prullenbak-knop te klikken. Hierdoor houd je een goed overzicht over de mails die je mogelijk nog opnieuw wilt verzenden.

Alle mails zijn uiteraard ook nog steeds terug te vinden onder 'Leerling' > 'Historie'.

Let op: het tabblad 'Niet verzonden e-mails' onder 'Financieel' > 'Facturen' is hierbij komen te vervallen.

Kennisbank

Volledige controle op mails die je vanuit Dation verstuurd

Door je eigen Mailgunaccount aan Dation te koppelen stuur e-mails vanuit je eigen domein. Daarnaast heb je inzage in alle statistieken. Ook kun je jouw eigen DNS instellingen, DKIM, SPF records en meer beheren vanuit jouw Mailgunaccount.

Kennisbank

Klik direct vanuit de factuurregel naar de desbetreffende leerling

Vanaf nu is het mogelijk om vanuit de factuurregel in het tabblad 'Facturen' onder het menu 'Bedrijven' op het leerlingicoon te klikken. Hiermee open je een nieuw tabblad in je browser met de leerlingdetails. Handig als je wilt weten welke leerling gegevens er bij die specifieke factuurregel horen.

Meer weten? Stuur ons een berichtje of bekijk onze online content
Email
Website
Facebook
LinkedIn

Dation
Spoorstraat 114
7551 CA Hengelo

Copyright © 2022, Dation.nl, All rights reserved.